EXCLUSIV "Daca sunt sanatos, particip si la Tokyo 2020" Prima reactie a lui Dragulescu, dupa ce a ratat incredibil bronzul

JO 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2016, 22:12
Data actualizarii: Luni 15 August 2016, 22:29

Marian Dragulescu a luat locul 4 la sarituri, desi a terminat la egalitate cu concurentul din Japonia. Acesta a obtinut insa o nota mai mica la executie asa ca a fost mai jos in clasament.

Marian Dragulescu anunta ca nu se retrage si ca vrea sa merga la Europene iar apoi sa incerce calificarea la Tokyo, peste 4 ani:

"Am avut a treia nota cu japonezu, dar am avut o saritura mai dificila si m-a depunctat pe executie. Ma bucur ca am facut ce mi-am propus, asta e concursul. La Londra in finala 3 sau 4 au picat pe jos, aici si-au facut treaba toti. In afara de ucrainean care a incercat o noua sariura, si-au facut toti treaba.

Verniaev a sarit mai bine ca mine saritura Dragulescu. Puteam sa fac si eu un pas mai mic, asta e, puteam sa fac multe lucruri. Eu sunt mandru de ce am realizat aici, m-am bucurat de experienta, faptul ca m-am calificat a fost extraordinar de greu, am fost foarte aproape de medalie. Nu sunt suparat, ma gandeam ca marea mea motivatie a fost medalie de aur, motivatia a ramas in picioare, daca sunt sanatos o sa particip si la Tokyo.

Nu am putut sa ma pregatesc cum am vrut eu, inainte cu 2 saptamani inainte sa plec de acasa am fost foarte bolnav dar nu pot sa ma plang.", spune Marian Dragulescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!