JO 2016

"Avem din nou incredere" Neagu, optimista dupa victoria cu Muntenegru! Cum iese Romania din grupa

Romania a invins Muntenegru cu 25-21 si pastreaza sanse la calificare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2016, 08:49
Data actualizarii: Joi 11 August 2016, 08:50

Nationala de handbal feminin si-a revenit dupa infrangerile cu Angola si Brazilia, iar acum ataca iesirea din grupe. Romania mai are de jucat cu Spania si Norvegia, partide la care este condamnata sa castige. Urmatorul adversar, Spania, a invins Brazilia cu 29-24 si se anunta un adversar dificil. Neagu spune ca echipa si-a recapatat increderea.


"Nu mai suntem echipa care eram in urma cu opt luni. Sunt multe lucruri schimbate. Inclusiv faptul ca jucam vara si nu sunt competitii, adica sunt foarte multe detalii care sunt schimbate. Incercam impreuna ca o echipa sa ne ridicam, pentru ca avem nevoie una de cealalta.

Nu am facut un meci stralucit astazi, au fost destule greseli, dar am dovedit ca putem iesi din acea stare de letargie in care am fost in primele doua meciuri. Am dovedit ca putem lupta mai mult si in final, chiar daca nu a fost un meci stralucit, a fost de ajuns sa câstigam doua puncte extrem de importante pentru echipa noastra.

Eu sper din tot sufletul ca aceasta victorie, nu stiu daca sa ne dea aripi, dar sa ne aduca din nou increderea ca putem bate pe oricine. Pentru ca nu am mai avut-o in ultimele meciuri", a declarat Neagu, pentru ProSport.

Clasament grupa A
1 Brazilia 4p
2 Spania 4
3 Angola 4
4 Norvegia 2
5 Romania 2
6 Muntenegru 0

CITESTE SI

Modifică setările cookies