Zlatan a innebunit de nervi si a vrut sa-l bata in vestiar! Scenele incredibile cu Ibra pe care nimeni nu trebuia le afle vreodata

Zlatan a innebunit de nervi si a vrut sa-l bata in vestiar! Scenele incredibile cu Ibra pe care nimeni nu trebuia le afle vreodata

Zlatan Ibrahimovic a fost mereu un om nervos, dar de data asta a fost aproape sa intreaca orice masura.

Zambrotta povesteste in autobiografia sa mai multe episoade tensionate de la AC Milan care au dus clubul la dezastru. Milan, una dintre cele mai bune echipe din ultimele trei decenii, a ratat in acest sezon cupele europene.

Zambrotta povesteste ca Allegri este omul vinovat pentru distrugerea vestiarului de la Milan. "Eu am avut probleme cu el, dupa ce am ratat titlul, din cauza unor scandaluri in vestiar. Cand tu trebuie sa ai toti jucatorii care trag pentru tine, el tinea la 14."

"A mai fost si meciul cu Arsenal, cand am pierdut cu 3-0. Atunci, Allegri a venit la noi si ne-a felicitat. Asta nu a fost o miscare prea inspirata. Ibrahimovic s-a enervat si aproape a sarit la el sa-l bata. "

"Antonini a fost fortat sa ceara transferul de la Milan, atat de mult l-a izolat Allegri. Cand a trebuit sa plece, a inceput sa planga.", a povestt Zambrotta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies