Tranzactie MONSTRU in fotbal! Un club urias este aproape sa fie vandut cu 700.000.000 de euro unor chinezi

Tranzactie MONSTRU in fotbal! Un club urias este aproape sa fie vandut cu 700.000.000 de euro unor chinezi

Negocierile s-ar putea incheia in câteva saptamâni iar un contract preliminar ar putea fi semnat in luna iulie, inainte ca tranzactia sa fie finalizata in toamna.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi studiaza posibilitatea de a vinde clubul de fotbal AC Milan unui consortiu chinez care beneficiaza de serviciile unui consilier american, informeaza cotidianul Corriere della Serra.

Conform publicatiei italiene, asiaticii au demarat de mai mult timp negocierile cu Fininvest, compania lui Berlusconi. Oferta financiara este cuprinsa intre 650 si 700 milioane euro si prevede mentinerea lui Berlusconi, intr-o prima faza, ca actionar minoritar si presedinte de onoare la AC Milan, inainte ca grupul chinez sa devina proprietarul 100% al gruparii "rossonera".

Desi au mai existat in trecut discutii pentru vânzarea clubului AC Milan, care nu s-au concretizat, Corriere della Serra afirma ca de aceasta data lucrurile sunt mult mai serioase, Berlusconi fiind decis sa vânda, dupa un nou sezon dezamagitor facut de echipa sa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România se află pe locul şapte în Europa la vaccinurile anti-Covid administrate în doză completă
BRAT
Modifică setările cookies