Toata lumea rade de Balotelli! Nu stiu insa ce a declarat fosta lui prietena: O sa iti schimbi TOTAL PAREREA despre el!

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Februarie 2013, 17:05

	Toata lumea rade de Balotelli! Nu stiu insa ce a declarat fosta lui prietena: O sa iti schimbi TOTAL PAREREA despre el!

Mario Balotelli este ironizat mereu pentru stilul sau de viata sau gesturile necugetate pe care le face, atat pe teren, cat si in viata privata. Italianul este insa un om sensibil. Dovezile sunt multe.

David Beckham nu este primul fotbalist care isi doneaza salariul in scopuri caritabile. Mario Balotelli a inceput sa faca asta de foarte mult timp.
Atacantul italian care tocmai a lasat pe Manchester City pentru a juca la AC Milan, transfer care s-a facut pentru 23 de milioane de euro, este un tip extrem de generos. Atat de generos incat a fost in stare sa ii dea unui cersetor 1000 de lire, pentru simplul fapt ca l-a recunoscut.

Ai zice ca acest gest nu este o davada de generozitate si altruism. Atunci inseamna ca nu stii ca Balotelli isi doneaza jumatate din tot ce castiga copiilor saraci din Africa.

Tabby Brown, fosta lui iubita, povesteste ca Balotelli nu este precum pare: “Este foarte atent ce face cu banii. Un prieten mi-a spus ca isi da jumatate din salariu in scopuri caritabile. ”

“Eram odata in Bentleyul lui si ne-a oprit politia pentru depasirea vitezei. Cand l-a recunoscut, politistul l-a lasat sa plece in schimbul unui autograf”, povesteste fosta lui iubita.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT