TITLUL, Liga, Campionatul Mondial si un CAP SPART! Chivu i-a spus ADIO lui Inter dupa 5 ani! Vezi unde va juca din sezonul viitor:

Autor: Sport.ro
Sambata 02 Iunie 2012, 10:00

	TITLUL, Liga, Campionatul Mondial si un CAP SPART! Chivu i-a spus ADIO lui Inter dupa 5 ani! Vezi unde va juca din sezonul viitor:

Cristi Chivu isi ia adio dupa 5 ani de la Inter Milano, club cu care a devenit campion de trei ori si a cucerit Liga Campionilor.

Chivu pleaca de la Inter, anunta presa italiana, care scrie ca fundasul roman va ramane in istoria clubului italian dupa cele noua trofee cucerite pe San Siro.

Fundasul roman a batut palma cu Galatasaray iar Gica Hagi l-a ajutat la acest transfer. Regele a garantat pentru Chivu in fata lui Fatih Terim, fostul sau antrenor. "Trebuia sa ajunga la Real Madrid, era la fel de bun ca Roberto Carlos si era inlocuitorul perfect pentru brazilian", a declarat Hagi.

Chivu s-a inteles in 10 minute cu Terim si va semna un contract pe doua sezoane saptamana aceasta. Va lasa 9 trofee pe San Siro. A castigat cu Inter titlul de trei ori, de doua ori Cupa Italiei, Liga Campionilor si Campionatul Mondial al cluburilor.

Cel mai mare regret al lui Chivu este faptul ca a trebuit sa renunte la echipa nationala dupa fractura de craniu din 2010. De atunci joaca cu casca pe cap.

Normele pentru redeschiderea teraselor: maximum patru clienţi la o masă; meniurile nu se transferă
BRAT