SUPERFOTO / Ce mesaj i-au transmis fanii lui Chivu!

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Februarie 2010, 13:25
SUPERFOTO / Ce mesaj i-au transmis fanii lui Chivu!

Chivu, a fost prezent la un eveniment organizat la magazinul lui Inter din piata San Babila din Milano, acolo unde a dat autografe fanilor.

Chivu a fost invitatul special din partea clubului Inter la inaugurarea unei imense picturi murale intitulate "Sempre di Piu" (n.r. - "Intotdeauna mai mult"), conceputa de un fan infocat al "nerazzurilor", pe numele sau David Tinelli.

"Cu acest tablou am incercat sa dau viata si culoare pasiunii fanilor. Pentru ca intr-adevar pasiunea fanilor Interului este cu adevarat asa: din ce in ce mai mare", a declarat Tinelli.

Cristian Chivu a dat autografe fanilor si a facut poze cu suporterii prezenti la eveniment. "Chivu a dat autografe si a facut fotografii care pareau sa nu se mai termine, dar jucatorul roman a participat la evenimentul de la WinterStore nu doar pentru a completa opera lui David Tinelli, dar si pentru a-l sprijinire pe Roberto Scarpini (n.r - comentator la postul Inter Channel) sa aleaga castigatorul concursului
"In locul lui Scarpini ". A castigat Simone Solomita, care se va putea bucura de un premiu special: privilegiul de a comenta impreuna cu Scarpini pe arena San Siro, la jocul Inter Milan - Genoa, de pe 7 martie".

Chivu s-a accidentat la cap in meciul cu formatia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internationalul roman a fost scos de pe teren pe targa si a fost inlocuit de Marco Materazzi, romanul fiind transportat cu ambulanta la spitalul din Verona. El a fost supus unei interventii chirurgicale reusite, ce a durat aproximativ doua ore, pentru indepartarea unui hematom si pentru refacerea unei fracturi din zona parietala dreapta.

Chivu si-a reluat antrenamentele, la mijlocul lunii februarie, dupa 42 de zile de la accidentarea suferita la cap.
 

FULLSCREEN

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Ce se poate face pentru ca grațierea corupților să fie interzisă. Explicațiile analiștilor
BRAT