SCENE incredibile pentru idolul Totti! "Vai, vai, vai!" Veteranul Romei si-a bruscat un coleg cand a intrat in teren! VIDEO

SCENE incredibile pentru idolul Totti! "Vai, vai, vai!" Veteranul Romei si-a bruscat un coleg cand a intrat in teren! VIDEO

AS Roma a batut cu 1-0 la Genoa, dar faza meciului a fost oferita de Francesco Totti.

El a inceput meciul pe banca, un lucru rar pentru prestanta sa si valoarea pe care o arata chiar si la 38 de ani. Introdus in teren in minutul 77, la 1-0 pentru romani, Totti a refuzat banderola.

Era vizibil frustrat pentru ca nu a jucat inca din primul minut. Totti l-a schimbat pe Ljajic, iar Keita a vrut sa-i ofere banderola, asa cum era normal.

"Vai, vai, vai" (pleaca, pleaca, pleaca) s-a auzit clar pe microfoanele de ambianta de la marginea terenului. Vorbele lui Totti au starnit reactii din partea fanilor Romei in mediile de socializare: o parte dintre ei il blamaneaza pe veteran pentru lipsa de tact, altii intelegand frustrarea ca nu a jucat inca din primul minut.

IMAGINI AICI CU GESTUL LUI FRANCESCO TOTTI

Cu victoria de la Genoa, AS Roma ajunge la un singur punct in spatele liderului Juventus (36 de puncte). Totti a jucat toata cariera doar la AS Roma.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies