Italia

Scene INCREDIBILE in Serie A! Mexes si-a strans de gat un adversar! Colegii de la Milan au innebunit dupa faza asta! VIDEO

Frustrare imensa la finalul partidei dintre Lazio si AC Milan, castigata de echipa lui Stefan Radu cu 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 08:58
Data actualizarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 09:12

AC Milan a pierdut pentru prima data in ultimii 4 ani in fata celor de la Lazio, iar la final de partida, Mexes si-a iesit din minti.

El a luat foc in minutul 91, la o faza care nu anunta nimic: s-a dus direct la capitanul rival, Stefano Mauri, si l-a strans de gat!

Faza a fost vazuta de arbitru, care l-a eliminat pe Mexes, in protestele generale ale colegilor sai. Reluarea a demonstrat ca fundasul lui Milan incepuse totul: fiind depasit de Mauri, l-a lovit in cap pe acesta la un contraatac, iar jucatorul lui Lazio a ripostat cu o lovitura dura peste picioare.

Apoi, eliminat, Mexes a continuat 'razboiul' cu Mauri si l-a strans din nou de gat, vrand sa-l loveasca in plin, cu capul in figura!

Scos cu greu din teren de catre colegii sai, Mexes a continuat protestele, in timp ce arbitrul a dat un galben si pentru Mauri, iar restul jucatorilor lui Lazio inca se contrau cu oamenii de la AC Milan.

VIDEO AICI CU GESTUL LUI PHILIPPE MEXES

Modifică setările cookies