SCANDAL URIAS in Italia! Dupa "oferta de Black Friday" cu Lukaku si Smalling, Corriere dello Sport iese la atac! Raspunsul taios al jurnalistilor

SCANDAL URIAS in Italia! Dupa "oferta de Black Friday" cu Lukaku si Smalling, Corriere dello Sport iese la atac! Raspunsul taios al jurnalistilor

Publicatia Corriere dello Sport a fost acuzata de rasism.

Un articol cu titlul "Black Friday", alaturi de pozele lui Lukaku si Smalling, a aparut pe prima pagina a cotidianului si a declansat un scandal urias in lumea fotbalului. Jurnalistii sunt acuzati de rasism si au fost extrem de criticati de toata lumea in mediul online.

Articolul in cauza viza o avancronica a meciului de vineri din Serie A dintre Inter si AS Roma. 

La o zi dupa, Corriere dello Sport se apara si titreaza din nou pe prima pagina: "Cine e rasist?". Italienii spun ca au facut campanie anti-rasism de peste un secol si ca nimeni nu ar trebui sa-i critice din acest punct de vedere. Articolul in cauza viza o avancronica a meciului de vineri din Serie A dintre Inter si AS Roma. 

Italia se confrunta cu un fenomen accentuat de rasism pe stadioane, dupa ce lui Lukaku i s-a strigat ca este "maimuta", iar Balotelli a amenintat ca iese de pe teren, dupa ce a primit acelasi tratament.

Lukaku a reactionat si el si a spus: "In loc sa se concentreze pe meci, Corriere dello Sport a dat unul dintre cele mai proaste titluri pe care le-am vazut vreodata. Nu trebuia sa continuati cu aceasta problema!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan: E incredibil faptul că PSD a încercat să fraudeze votul în București
BRAT