OFICIAL: Bomba istorica in Europa! Un club URIAS a fost vandut azi! Ce promite noul patron miliardar

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Noiembrie 2013, 17:41

	OFICIAL: Bomba istorica in Europa! Un club URIAS a fost vandut azi! Ce promite noul patron miliardar

Dupa City, Man United, PSG sau Chelsea, un alt club din Europa intra in era bugetelor nelimitate!

"E o zi speciala in viata mea. Ii multumesc noului meu partener, Massimo Moratti, pentru incredere si pentru sustinere. Vreau sa le multumesc si asociatilor mei, Rosan si Handy, pe care ii cunosc de mai mult de 20 de ani. Le multumesc si familiilor noastre, dar, cel mai important, fanilor din toata lumea pe care i-am cunoscut pe Twitter sau chiar personal", e primul mesaj transmis de indonezianul Erick Thohir dupa ce a preluat-o oficial pe Inter.

Fostul presedinte, Massimo Moratti, va ramane aproape de clubul vietii sale. Moratti va fi presedinte de onoare, in timp ce fiul sau, Angelomario, vicepresedinte.

Thohir e convins ca poate sa aduca la Inter succese istorice in cel mai scurt timp.

"Azi e o zi cu totul speciala din viata mea. Inter inseamna o istorie plina de pasiune, o traditie a victoriei si o ambitie uriasa pentru succes. Obiectivul nostru e sa avem un club sanatos din punct de vedere economic. Vrem o echipa castigatoare, care sa entuziasmeze suporterii, sa fie frumoasa. Vrem sa fim din ce in ce mai puternici", a explicat Thohir, care l-a asigurat pe antrenorul Mazzarri de increderea sa deplina.

Omul de afaceri nu a vrut sa dezvaluie detaliile financiare ale afacerii cu Moratti.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Rezultate alegeri locale 2020 Timişoara. Robu își recunoaște înfrângerea. Cine este noul primar
BRAT