Italia

Mister Bee s-a inteles cu Berlusconi pentru preluarea lui AC Milan! Cine va fi antrenor si care sunt primele 2 transferuri BOMBA

AC Milan are un nou actionar alaturi de Berlusconi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 13:22
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 16:10

Investitorul asiatic Bee Taechaubol a anuntat ca a ajuns la un acord de principiu cu Berlusconi pentru cumpararea unui pachet de actiuni la AC Milan.

Acesta a declarat in urma cu cateva minut: "Odata ce semnam actele, ne ridicam manecile si ne apucam de treaba", a spus acesta.

Bee a facut deja si o prima lista de transferuri, atat pentru postul de antrenor cat si pentru echipa de sezonul viitor. Jorge Jesus este primul pe lista lui AC Milan, acesta fiind urmat de Unay Emery si de Vincenzo Montella.

In ceea ce priveste transferurile de jucatori, Galliani s-a intalnit deja cu Mino Raiola pentru a face doua transferuri bomba in vara. Primul pe lista este Zlatan Ibrahimovic, acesta dorind sa plece de la PSG dupa ce nu a reusit sa ajunga intr-o faza avansata a Ligii Campionilor.

Al doilea pe lista lui AC Milan este Falcao. Columbianul a avut parte de un esec total anul acesta, fiind imprumutat de Monaco la Manchester United dupa accidentarea grava suferita la genunchi, afectiune ce l-a scos si din lotul pentru Cupa Mondiala din vara trecuta.

Modifică setările cookies