Lui Chelsea nu-i va fi ușor să-l aducă pe Julian Nagelsmann! Trebuie să-i achite lui Bayern Munchen o sumă de bani 

Chelsea Bayern Munchen Julian Nagelsmann Todd Boehly Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 08:45
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 08:46

Todd Boehly va trebui să scoată bani din buzunar dacă își vrea favoritul la Chelsea. 

Înfrângerea lui Chelsea cu Aston Villa, 0-2, i-a fost fatală lui Graham Potter. Echipa a căzut pe locul 11 în Premier League, iar Todd Boehly (49 ani) a decis să renunțe la antrenorul britanic

Interimatul pe banca tehnică a grupării de pe Stamford Bridge va fi asigurat de spaniolul Bruno Saltor (42 de ani), care a lucrat în staff-ul lui Potter în cele 31 de meciuri pe care le-a condus de pe margine, dar și la Brighton, în perioada 2019-2022.

Chelsea va trebui să negocieze cu Bayern Munchen 

Favorit pentru a prelua postul lăsat liber de Graham Potter este Julian Nagelsmann (35 de ani), antrenorul care s-a despărțit de Bayern Munchen în urmă cu mai bine de o săptămână, potrivit mai multor surse din presa internațională. Însă, pentru a-l aduce pe Stamford Bridge, conducerea lui Chelsea este nevoită să le achite nemților o sumă de bani, conform Sky Sport

În vară, Julian Nagelsmann a semnat un contract cu bavarezii până în vara lui 2026. Când au renunțat la serviciile sale, au înaintat doar o indemnizație de concediere, după cum a precizat chiar Oliver Kahn. Așa că, dacă Chelsea va dori să-l aducă în această lună, este nevoită să negocieze cu Bayern Munchen pentru a-l elibera pe tehnician de angajamentul care expiră în iunie. 

„Acum cu greu îmi pot imagina că va deveni antrenor în altă parte în acest sezon. Cu siguranță va avea nevoie de ceva timp pentru a lăsa lucrurile să se așeze și să reflecte”, a declarat Oliver Kahn, potrivit aceleiași surse, săptămâna trecută. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!