GEST EXTREM pentru ca fosta echipa a lui Mutu sa nu moara! "Este ca un film de groaza! Vrem mai mult respect!"

GEST EXTREM pentru ca fosta echipa a lui Mutu sa nu moara! "Este ca un film de groaza! Vrem mai mult respect!"

Parma se chinuie sa nu moara: ultima data, clubul nu a fost programat in campionat din cauza lipsei de bani.

Parma nu a jucat in meciul din week-end, programat acasa, cu Udinese. Lipsa de bani a facut ca sefii sa nu poata asigura banii pentru plata pazei, astfel ca Liga Italiana a anulat partida.

Problemele continua, iar jucatorii au anuntat, prin vocea capitanului Lucarelli, ca sunt dispusi sa-si plateasca singuri transportul la meciul cu Genoa, din deplasare, in cazul in care clubul nu va avea bani nici de aceasta data.

"Este ca un film de groaza. Am vazut de toate in acest sezon. Nu am jucat ieri si nu a fost deloc bine, a fost o duminica amara. Acum incepem pregatirile pentru meciul cu Genoa si daca nu avem autocar, atunci ne vom lua cinci sau sase masini si vom merge cu ele.

Suntem pregatiti sa ne platim singuri transportul. Suntem pregatiti sa jucam dar vreau sa fim protejati, trebuie sa existe respect pentru Parma", a spus Lucarelli.

"Fotbalul italian nu poate ramane indiferent la profesionalismul si maturitatea cu care jucatorii au infruntat o situatie extrem de dificila. Ii felicit pe jucatorii si pe toti angajatii Parmei, ii consider eroi", a afirmat Massimo Ferrero, presedintele clubului.

Si Adi Mutu a jucat pentru Parma, intre 2002 si 2003.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies