FOTO Intalnire de 5 stele intre Tevez si Galliani la Rio! Care e singura SANSA pentru Milan sa-l ia pe Tevez de la City!

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Ianuarie 2012, 10:30

	FOTO Intalnire de 5 stele intre Tevez si Galliani la Rio! Care e singura SANSA pentru Milan sa-l ia pe Tevez de la City!

Carlos Tevez e disperat sa scape de City. A zburat de la Buenos Aires la Rio de Janeiro sa isi negocieze transferul la Milan. Nu ii va fi usor sa scape de englezi.

Chiar daca e pus pe lista neagra si exclus din lotul lui Mancini, Carlos Tevez e blocat de City. Englezii au refuzat ofertele venite de la Milan iar jucatorul e disperat.

Gazzetta dello Sport a intrat in posesia unei poze facute la Rio de la intalnirea dintre Tevez si Galliani, in care cei doi au discutat despre posibilitatea unui transfer. City e dispusa sa il lase pe Tevez in Italia, insa doar din vara. Milan il vrea inca de pe acum pentru a-l inlocui pe Cassano, insa pretul cerut de seici e urias: aproape 50 de milioane de euro!

Milan vrea un imprumut pana in vara a atacantului de 27 de ani si prima optiune de cumparare cu 23 de milioane de euro doar daca Tevez va juca jumatate din meciurile oficiale ale echipei lui Allegri. Galliani i-a spus lui Tevez ca va astepta un raspuns pana marti, apoi va demara negocierile pentru un alt atacant.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT