FOTO Intalnire de 5 stele intre Tevez si Galliani la Rio! Care e singura SANSA pentru Milan sa-l ia pe Tevez de la City!

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Ianuarie 2012, 10:30

	FOTO Intalnire de 5 stele intre Tevez si Galliani la Rio! Care e singura SANSA pentru Milan sa-l ia pe Tevez de la City!

Carlos Tevez e disperat sa scape de City. A zburat de la Buenos Aires la Rio de Janeiro sa isi negocieze transferul la Milan. Nu ii va fi usor sa scape de englezi.

Chiar daca e pus pe lista neagra si exclus din lotul lui Mancini, Carlos Tevez e blocat de City. Englezii au refuzat ofertele venite de la Milan iar jucatorul e disperat.

Gazzetta dello Sport a intrat in posesia unei poze facute la Rio de la intalnirea dintre Tevez si Galliani, in care cei doi au discutat despre posibilitatea unui transfer. City e dispusa sa il lase pe Tevez in Italia, insa doar din vara. Milan il vrea inca de pe acum pentru a-l inlocui pe Cassano, insa pretul cerut de seici e urias: aproape 50 de milioane de euro!

Milan vrea un imprumut pana in vara a atacantului de 27 de ani si prima optiune de cumparare cu 23 de milioane de euro doar daca Tevez va juca jumatate din meciurile oficiale ale echipei lui Allegri. Galliani i-a spus lui Tevez ca va astepta un raspuns pana marti, apoi va demara negocierile pentru un alt atacant.

Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT