Fotbalul italian, zguduit din nou! Sapte oficiali ai fostei echipe a lui Dica, arestati pentru BLATURI: "Au cumparat meciuri"

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iunie 2015, 17:25

Sapte oficiali ai clubului italian Catania au fost arestati, fiind acuzati ca au trucat mai multe meciuri din Serie B, in sezonul recent incheiat.

Sapte oficiali ai Cataniei, in frunte cu presedintele Pablo Cosentino si fostul director sportiv Daniele Delli Carri au fost arestati sub acuzatiile de dare de mita si trucare a mai multor meciuri din Serie B.

Potrivit presei italiene, conducatorii Cataniei ar fi cumparat mai multe meciuri pe finalul sezonului pentru ca echipa sa poata evita retrogradarea, lucru care s-a si intamplat. Catania s-a salvat in-extremis, terminand pe locul 15, la cinci puncte de primul loc care a dus in Serie C si la doar doua de primul care ar fi obligat-o sa joace un Play Out.

"Politia a retinut sapte lideri ai Cataniei, dupa ce au fost emise mandate de arestare pe numele lor, fiind suspectati ca au cumparat meciuri din Serie B pentru ca echipa sa se poata salva de la retrogradare", s-a aratat intr-un comunicat al Politiei Italiene.

De asemenea, alte descinderi si arestari urmeaza, scrie presa italiana, care vorbeste despre mobilizari de forte in Roma, Chieti, Campobasso si Catania.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies