Alvaro Morata Atletico Madrid Italia juventus Mercato Extern Italia

VIDEO Emoționant! Cuvinte impresionante ale fotbalistului care și-a terminat treaba în Italia. Doi ani a stat sub împrumut la Juventus

Alvaro Morata, legitimat la Atletico Madrid, a fost împrumutat pentru doi ani la Juventus.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 13:42
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 13:49

Perioada de împrumut tocmai s-a terminat pentru atacantul spaniol, care s-a atașat teribil de gruparea din Torino. Morata a postat un videoclip pe rețelele de socializare cu familia sa la baza de antrenament a lui Juventus și a ținut un discurs în scris complet emoționant.

„Unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în viață a fost să am oportunitatea de a îmbrăca acest tricou, dar ce este și mai imporant, a fost că le-am arătat copiilor mei asta. Juventus este o etapă din viața lor și o vor păstra în inimile lor”, a scris Morata pe contul său oficial de Instagram.

„Până la sfârșit”

Alvaro Morata și-a arătat recunoștința față de tot ce ține de Juventus, față de perioada pe care a petrecut-o pe stadionul clubului și, pentru că, unul din copiii săi s-a născut în Torino.

„Edoardo s-a născut în Torino și sunt mândru de asta. Vreau să adresez mulțumiri către toți însoțitorii, staff-ului și directorilor, către muncitorilor, fizioterapeuților, doctorilor și către toți oamenii care au lucrat în spatele cortinei pentru atâtea ore pentrun oi. 

Mulțumesc tuturor, oameni minunați! Mulțumesc fanilor foarte, foarte mult pentru suportul vostru și un singur lucru e clar: întotdeauna am apărat acest tricou din toate încheieturile și o să fiu mereu un jucător al lui Juventus. Mulțumesc tuturor, până la capăt!”, a mai completat Alvaro Morata.

Moarata, la Juventus

Alvaro Morata, cotat la 25 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a bifat 185 de apariții pentru "Bătrâna Doamnă", a înscris 59 de goluri și a oferit 39 de pase decisive, în toate competițiile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!