Italia

Conflict între Morata și Allegri, în văzul tuturor: "Le-ai dat o lovitură liberă, taci!"

Juventus s-a impus contra celor de la Genoa, în runda a 16-a din Serie A, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 12:07
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 12:22

Juan Cuadrado a deschis scorul după un gol marcat direct din corner, în minutul 9, iar Paulo Dybala a stabilit scorul final cu opt minute înainte de finalul timpului regulamentar.

Conflict între Morata și Allegri, în văzul tuturor

În minutul 73, un conflict a izbucnit între Alvaro Morata și Massimiliano Allegri. Antrenorul l-a schimbat pe atacantul lui Juventus la câteva secunde după ce a văzut un cartonaș galben pentru proteste și un incident cu fundașul oaspeților, Davide Biraschi.

În momentul schimbării, când se îndrepta spre banca de rezerva, Morata a fost întâmpinat de Allegri, care i-a strigat jucătorului său: "Le-ai dat o lovitură liberă, taci!". 

Fotbalistul spaniol a avut o reacție nervoasă, a încercat să explice evenimentele din teren, iar în cele din urmă s-a așezat pe bancă.

"Nu intenționam să-l înlocuiesc, dar a luat acel cartonaș galben și l-am scos. Păcat, având în vedere că jucase bine", a spus Allegri, după meci.

Juventus a ajuns la patru victorii în ultimele cinci etape și a urcat pe locul 5 în Serie A, cu 27 de puncte, la 11 lungimi de liderul AC Milan. Pentru torinezi urmează partida cu Malmo, din grupele Champions League.

Modifică setările cookies