Codrea si Radu Stefan, laudati in Italia! Vezi cum sunt caracterizati de presa

Autor: Sport.ro
Luni 02 Noiembrie 2009, 11:10
Codrea si Radu Stefan, laudati in Italia! Vezi cum sunt caracterizati de presa

Mijlocasul roman Paul Codrea, care a fost titular in partida pe care AC Siena a terminat-o la egalitate, duminica, scor 1-1, pe teren propriu, cu Lazio, si Stefan Radu, integralist la oaspeti in acelasi meci, au avut evolutii apreciate de presa din Italia in acest joc.

"Codrea a profitat foarte bine de spatiile ce i-au fost lasate de adversari fara voie", scrie agentia Datasport, care il noteaza pe mijlocasul roman cu 6,5.

Aceeasi nota a primit-o Codrea pentru evolutia de duminica si din partea site-ului Calciomercato.it. "A fost o buna partida facuta de jucatorul roman. A fost bun in faza de acoperire si in cea de recuperare", noteaza sursa citata.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a notat pe Paul Codrea cu 6,5, la fel ca si pe coechipierii sau Curci, Del Grosso, Ekdal si Jajalo. Site-urile italiene calciotoscano.it si nove.firenze.it i-au acordat internationalului roman nota 5,5.

De cealalta parte, fundasul echipei Lazio Roma, Stefan Radu, a fost notat cu 6 de agentia Datasport pentru prestatia la jocul de duminica. "Radu a fost foarte agresiv si eficient in indepararea mingilor adversarilor", a scris sursa citata.

Aceasi nota a primit-o fostul aparator dinamovist din partea site-ului calciomercato.it, care a considerat ca Stefan Radu a avut o "prestatie convingatoare": "In rolul de fundas central continua sa aiba prestatii convingatoare. Ar fi jucat chiar mai bine daca alaturi de el ar avea un fundas de nivel".

Site-ul Tuttomercatoweb.com a apreciat cu 5,5 jocul practicat de Radu, considerand ca a avut partea sa de vina la golul echipei gazda din minutul 32. "Radu a fost prea departe la golul de 1-1: nu a stat bine chiar daca nu era direct responsabil in aceea faza. Dupa pauza, a evoluat insa bine".

Site-ul calciotoscao.it l-a notat pe fotbalistul roman cu nota 6,5, in vreme ce nove.firenze.it a apreciat cu 6 jocul prestat de Radu in disputa de duminica.

Formatia AC Siena a terminat la egalitate, duminica, cu Lazio Roma, scor 1-1, in etapa a XI-a a campionatului Italiei. La Siena, Paul Codrea a fost titular, evoluand pana in minutul 90+2, la fel ca si Stefan Radu la echipa Lazio.

Noile facilități anunțate de Guvern. 2.000 de euro pentru 50.000 de firme mici
BRAT