Italia

Capitanul Atalantei abia asteapta sa treaca pandemia si sa joace din nou in UCL! "Daca vom castiga trofeul, fac pizza pentru 1000 de oameni"

Atalanta este revelatia actualului sezon din Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 14:34
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 14:35

Echipa din Bergamo, unul dintre orasele cele mai afectate de Covid-19, a reusit sa se califice in sferturile de finala ale UCL, la prima participare, dupa ce a eliminat Valencia, cu 8-4 la general. Papu Gomez, capitanul Atalantei spune ca abia asteapta sa intre din nou pe teren si face o declaratie "riscanta".

"Bergamo e in suferinta, dar oamenii vor iesi din asta foarte puternici. Acestia sunt oamenii care nu se dau batuti niciodata. Daca vom castiga titlul in Champions League, voi face pizza pentru 1000 de persoane cu mainile mele. Voi invita pe toata lumea la petrecere!", a spus argentinianul.

UEFA pregateste un plan prin care meciurile ramase de disputat din competitiile europene sa aiba loc in conditii optime. Desi un anunt oficial inca nu a fost facut, cea mai plauzibila varianta ramane cu programarea meciurilor in luna august, dupa incheierea competitiilor interne.

Modifică setările cookies