Cagliari ca Rapid! Vezi pentru ce a fost pe punctul de a fi depunctata Cagliari!

Miercuri 26 Martie 2008, 19:47
SI-AU FACUT DREPTATE!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Cazul Bricheta" exista si in Italia, numai ca acolo se numeste "Cazul Grassadonia"! Celor de la Cagliari echipa din Serie A, le-a trecut glontul pe la ureche dupa ce au fost pe punctul de a fi depunctati.

In urma unei dispute cu Federatia italiana de fotbal Cagliari fost depunctata cu 3 puncte in februarie 2008 dupa ce portarul Gianluca Grassadonia a acuzat clubul din Sardinia intr-un interviu pentru cotidianul Il Matino de practici ilegale de doping si legaturi cu grupurile violente de ultrasi.

Portarul a dezvaluit ca era pus sa urineze dupa meciuri pentru testul doping in locul colegilor sai si ca anumiti membri din galerie cu acordul conducerii i-au incendiat masina si l-au amenintat. Federatia a acuzat dur clubul si a decis depunctarea, insa Curtea de Justitie Federala a hotarat ca depunctarea este injusta.

Dupa depunctare Cagliari era pe ultimul loc in Italia, insa si acum, dupa acordarea celor 3 puncte,  ramane in zona firebinte a clasamentului - pe locul 18 cu 28 de puncte la egalitatea cu Livorno.

Citeste si:

Rapid

Cagliari

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT