Cagliari ca Rapid! Vezi pentru ce a fost pe punctul de a fi depunctata Cagliari!

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Martie 2008, 19:47
SI-AU FACUT DREPTATE!

"Cazul Bricheta" exista si in Italia, numai ca acolo se numeste "Cazul Grassadonia"! Celor de la Cagliari echipa din Serie A, le-a trecut glontul pe la ureche dupa ce au fost pe punctul de a fi depunctati.

In urma unei dispute cu Federatia italiana de fotbal Cagliari fost depunctata cu 3 puncte in februarie 2008 dupa ce portarul Gianluca Grassadonia a acuzat clubul din Sardinia intr-un interviu pentru cotidianul Il Matino de practici ilegale de doping si legaturi cu grupurile violente de ultrasi.

Portarul a dezvaluit ca era pus sa urineze dupa meciuri pentru testul doping in locul colegilor sai si ca anumiti membri din galerie cu acordul conducerii i-au incendiat masina si l-au amenintat. Federatia a acuzat dur clubul si a decis depunctarea, insa Curtea de Justitie Federala a hotarat ca depunctarea este injusta.

Dupa depunctare Cagliari era pe ultimul loc in Italia, insa si acum, dupa acordarea celor 3 puncte,  ramane in zona firebinte a clasamentului - pe locul 18 cu 28 de puncte la egalitatea cu Livorno.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT