Alena Seredova Juventus Torino Italia

Buffon, ce zici de asta? Ce anunt de milioane a facut femeia tradata si abandonata de ZEUL din poarta lui Juve

Modelul de origine ceha Alena Seredova (42 de ani) a devenit mama unei fetite, fosta sotie a lui Gigi Buffon refacandu-si viata alaturi de un potent om de afaceri italian.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 17:56
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 18:01

”Uneori visele devin realitate. Bine ai venit, printesa”, a tinut sa precizeze una dintre cele mai frumoase manechine care au existat in ultimii 20 de ani, alaturand de o fotografie sugestiva facuta chiar in maternitate.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A volte i sogni si avverano ❤️ Benvenuta principessa Vítej princezno ❤️

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

  • Buffon, ce zici de asta? Ce anunt de milioane a facut femeia tradata si abandonata de ZEUL din poarta lui Juve

Pentru Alena Seredova sunt cele mai frumoase clipe din viata, o dulce ”razbunare” pentru cosmarul pe care l-a trait alaturi de celebrul portar italian Gigi Buffon (42 de ani), inca jucator activ la Juventus.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤️????

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

In ciuda unei casnicii care parea indestructibila, avand si doi copii impreuna (baietii Louis Thomas si David Lee, de 11, respectiv 9 ani), Gigi si-a parasit sotia pentru o alta diva sexy a showbiz-ului italian, prezentatoarea Ilaria D'Amico, divortul de Alena fiind pronuntat in 2014.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#35settimane ???? @agn1974

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Chiar daca a fost vizibil afectata de esecul relatiei cu Buffon, Seredova n-a ramas prea mult timp singura. Paradoxal, ea si-a cunoscut actualul iubit chiar pe stadionul lui Juve, ducandu-si cei doi baieti la un meci al tatalui lor.
Alessandro Nasi e numele barbatului cu care Alena Seredova si-a lins ranile, acesta fiind un manager de top scolit in America si membru al imperiului financiar creat la Torino de familia Agnelli, cea care o patroneaza de altfel si pe ”Batrana Doamna”.

Modifică setările cookies