Jose Mourinho AS Roma Italia

”Am nevoie de câteva ore în fața ecranelor”. Mourinho a pierdut primul meci la Roma

Jose Mourinho a pierdut primul meci ca antrenor al celor de la AS Roma. Capitolinii au cedat pe terenul lui Hellas Verona, scor 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 10:27
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 10:31

”The Special One” începuse perfect ”mandatul” ca antrenor în capitala Italiei, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. După înfrângerea cu Verona, Mourinho nu și-a criticat public jucătorii și a spus că va analiza partida pentru a găsi explicații pentru eșec.

„Știam că va fi foarte greu să jucăm împotriva Veronei, mai ales că o schimbare de antrenor vine şi cu o reacție psihologică bună. Stilul lui Igor Tudor, este asemănător cu cel al lui Ivan Juric, de sezonul trecut. Jucătorii erau obișnuiți.

Fotbaliştii mei au încercat, nu pot să mă plâng de acest lucru. Dar am pierdut prea multe dueluri individuale. Hellas a avut mai multă intensitate. Acum am nevoie de câteva ore în fața ecranelor, să văd reluările și să înțeleg ce s-a întâmplat de fapt”, a spus Mourinho, pentru DAZN.

AS Roma este pe locul patru în Italia, după patru etape, cu nouă puncte. În următoarea etapă, echipa lui Mourinho va juca pe teren propriu în compania celor de la Udinese.

Modifică setările cookies