Handbal

Vezi cine este Ryde, noul antrenor al nationalei de handbal!

Tomas Ryde a antrenat ultima data pe Viborg (Danemarca), echipa cu care a castigat in 2006 Liga Campionilor, in echipa cu extrema Cristina Varzaru.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2008, 18:26
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2008, 13:22

Ryde are mandat pana dupa turneul final al CE 2008, care va avea loc in Macedonia, el urmand sa primeasca un salariu lunar de 6000 de euro!

„Este o palma data intregului colectiv de antrenori romani. Pe Ryde l-am batut de doua ori cu Oltchim in grupele Ligii Campionilor. Voi vorbi cu toti antrenorii romani sa nu-l sprijine pe Ryde”, a spus Gheorghe Tadici.

Reactia fostului selectioner i-a inflamat pe unii membri, cel mai vehement fiind Charles Janho, care i-a servit o replica acida lui Tadici. Ryde va avea un secund roman, numit de Comitetul Director, scrie Prosport.

Dupa ce a terminat aventura cu Viborg, inainte cu doi ani de finalizarea contractului, suedezul declara pentru eurohandball.com ca: "Parasesc echipa din motive personale. Vreau sa stau departe de handbal pentru o perioada si intentionez sa am de-a face cu fenomenul doar in timpul liber. Vreau sa devin manager consultant', spune Ryde.

In sezonul trecut el s-a confruntat de doua ori cu Gheorghe Tadici, cu ocazia intalnirilor dintre Oltchim si Viborg din Liga Campionilor, ambele inclestari fiind repurate de trupa din Zavoi. In timpul disputelor cu Oltchim, Ryde a parut un tip cerebral, relaxat, care nu a ridicat tonul la fete.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies