Handbal

Un nou transfer de SENZATIE pentru Barca! Catalanii au luat un jucator mai titrat ca Messi! A fost ARESTAT pentru blaturi!

►Finala pentru Mondial: AUSTRIA - SUEDIA, vineri 21:45, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2013, 17:36
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2013, 17:36

Nikola Karabatic a semnat un contract pe patru sezoane cu Barcelona, a anuntat clubul catalan pe site-ul oficial. Jucatorul francez vine de la Montpellier si va fi prezentat oficial maine.

Karabatic are un palmares incredibil, este dublu campion olimpic, dublu campion mondial si dublu campion european cu Franta, mai are doua trofe in Champions League, unul cu Montpellier si unul cu Kiel, patru titluri in Bundesliga si sase in Franta cu Montpellier.

Karabatic a fost votat cel mai bun jucator din lume in 2007 si cel mai bun din liga franceza in ultimul sezon.

Karabatic a fost si implicat intr-un scandal imens in luna octombrie a anului trecut, cand a fost arestat pentru blaturi, impreuna cu alti patru jucatori din handbal din campionatul francez plus alti oficiali si prieteni.

Karabatic a fost acuzat ca a pariat prin intermediul prieteni sale pe infrangerea propriei echipe, intr-un moment in care aceasta era deja campioana iar rezultatul meciului nu mai avea nicio miza pentru clasament.

Modifică setările cookies