Situatie INCREDIBILA la un meci de handbal! Toti jucatorii au evoluat cu masca pe fata: "Au dat un exemplu intregii lumi"

Situatie INCREDIBILA la un meci de handbal! Toti jucatorii au evoluat cu masca pe fata: "Au dat un exemplu intregii lumi"

Spania este una dintre cele mai afectate tari de coronavirus, iar administratia provinciei Castilla si Leon a decis ca la fiecare eveniment sportiv care va avea loc, sportivii sa poarte masca de protectie inclusiv in timpul partidei. 

Sambata seara a fost programata o partida din campionatul national de handbal din Spania, dintre Abanca Ademar si Liberbank Sifin. Antrenorul gazdelor a ironizat excesiv decizia administratiei provinciale inainte de inceperea partidei. 

"Sunt sigur ca cine a luat aceasta decizie stie exact subiectul. Daca situatia cauzata de pandemie se rezolva in seara aceasta, inseamna ca cei de la Leon au dat un exemplu intregii lumi. Daca Barcelona contra Valladolid s-a jucat fara masca, asa era normal sa fie si la meciul nostru", a declarat Manolo Cadenas. 

Ademar s-a impus in cele din urma cu scorul de 31 la 23, iar la partida au asistat 683 de suporteri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident cu șapte morți în Bacău. Doi copii, printre victime. Alte două persoane sunt în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies