Handbal

SCM Ramnicu Valcea cere FRH sa inghete campionatul! Solutia propusa: "Fara titlu acordat si clasamentul sa conteze pentru urmatorul sezon"

FRH a suspendat competitiile pentru o perioada nedeterminata.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Aprilie 2020, 14:26
Data actualizarii: Duminica 12 Aprilie 2020, 14:53

Liga Zimbrilor si Liga Florilor au fost suspendate de federatie din cauza coronavirusului, iar un oficial de la SCM Ramnicu Valcea ii cere lui Alexandru Dedu sa ia o decizie cu privire la viitorul campionatului. Presedintele Florin Verigeanu propune inghetarea clasamentului, fara titlu acordat, iar ierarhia sa conteze pentru sezonul urmator.

"Campionatul suspendat, fara titlu acordat si ierarhia la zi care sa conteze pentru urmatorul sezon. Mi se pare cel mai normal. Orice, dar numai sa nu apara alte criterii, sa fie respectat regulamentul aprobat de Consiliul de Administratie.

In primul rand, eu sunt pentru suspendarea definitiva a campionatului, nu avem alte solutii, nu ai timp fizic sa mai joci. Ce sustin eu, sa nu se intervina acum cu alte criterii de departajare care nu exista in regulament. Pentru ca in regulament sunt criterii de departajare. E clasamentul la zi, iar daca este egalitate de puncte, conteaza golaverajul. La sfarsitul unui sezon, daca exista egalitate, conteaza meciurile directe. Deci sunt criterii de departajare.

Daca se ia clasamentul la zi, Valcea este pe locul 1. Daca se ia clasamentul la golaveraj, Valcea este pe locul 1. Daca se ia clasamentul la meciuri directe, Valcea este pe locul 1. Daca se ia clasamentul la jumatatea campionatului, Valcea este pe locul 1. Daca se ia clasamentul dupa cum a procedat Ungaria, Valcea este iar pe locul 1. Unde s-ar schimba regulile campionatului, sa apara alte criterii, doar atunci ar castiga CSM Bucuresti", a declarat presedintele lui SCM Ramnicu Valcea, Florin Verigeanu, pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!