HCM Baia Mare Handbal Tone Tiselj Handbal

Schimbari majore la HCM Baia Mare dupa pierderea titlului: Tone Tiselj a fost inlaturat de la echipa, un danez e favorit sa vina in Romania

HCM Baia Mare a ramas fara antrenorul Tone Tiselj dupa ce a pierdut titlul Ligii Nationale in fata rivalelor de la CSM Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 19:15
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 19:24

Anuntul a fost facut chiar de primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches, cel care a anuntat si numele posibilului succesor - danezul Kim Rasmussen, actualul selectioner al nationalei Poloniei.

"Imi doresc sa ii aducem in Baia Mare pe danezul Kim Rasmussen, actualul selectioner al Poloniei si pe Aurelian Rosca, tehnicianul care pana acum a condus gruparea SCM Craiova si care a obtinut anul trecut, cu nationala Under 18, medalia de aur la Campionatul Mondial", a spus primarul Catalin Chereches.

De asemenea, conducerea HCM-ului a anuntat ca a reusit sa le convinga pe Paula Ungureanu si Valentina Ardean-Elisei sa semneze noi contracte.

"Inca o data am ales cu sufletul. Este foarte greu sa te desparti de cineva de care te-ai atasat atat de mult, e foarte greu sa te desparti de publicul baimarean, de atmosfera care este aici mi-am dorit continuitate aici, in Baia Mare. Am mare incredere in conducere, in absolut toata lumea si va multumim pentru tot!", a spus Paula Ungureanu. 

De cealalta parte, Valentina Ardean-Elisei a anuntat si ea: "Asa cum stiti, eu inca din iarna mi-am dat acordul sa raman la HCM Baia Mare. Acum s-a legalizat totul si ma bucur. Imi face o mare onoare sa fac parte din aceasta echipa. Voi da in continuare totul pe teren si incerc sa imi aduc aportul cat pot pentru aceasta echipa. Am incredere in noul proiect, sunt convinsa ca va fi mult mai bine si Doamne ajuta!", a spus si Valentina Ardean Elisei.

HCM Baia Mare a pierdut titlul Ligii Nationale dupa ce a pierdut ambele meciuri disputate impotriva lui CSM Bucuresti, atat in capitala, cat si pe teren propriu.

Modifică setările cookies