Handbal

Sala de sport a scolii din Bucuresti unde a invatat Marian Cozma ii va purta numele

Sala de sport a scolii nr. 30 din Bucuresti, unde a invatat Marian Cozma, va purta numele sportivului, in semn de omagiu pentru viata si cariera acestuia, a anuntat, miercuri, Primaria Sectorului 2.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2009, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2009, 09:08

Scoala nr.30 "Grigorie Ghica Voievod", din strada Laptari Tei nr. 23, Sectorul 2, unde a invatat Marian Cozma, are cea mai mare sala de sport din Capitala, potrivit sursei citate.

Sala, realizata de Primaria Sectorului 2, a fost inaugurata in 2008, cladirea putand asigura toate conditiile necesare pentru desfasurarea unor evenimente sportive de talie internationala.

Sala de sport dispune de un spatiu larg, in care se pot desfasura intreceri sportive interne si internationale de baschet, handbal, volei, fotbal etc fiind prevazuta si cu o tribuna pentru 150 de membrii ai galeriilor si spectatori care vor asista la competitiile sportive.

Totodata, primarul Neculai Ontanu ii va acorda lui Marian Cozma, post - mortem, Medalia de Aur si Diploma de Excelenta a Primariei Sectorului 2 pentru intreaga sa activitate competitionala, informeaza sursa citata.

Componentul nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata. Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase, tot prin injunghiere. Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus. Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.

Handbalistul Marian Cozma va fi inmormantat, vineri, la cimitirul Pipera din Capitala.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies