Povestea surprizei din nationala Romaniei: Adriana Tacalie a fost la un pas de o tragedie la Mondial, dupa ce si-a inghitit limba!

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Decembrie 2014, 18:36

	Povestea surprizei din nationala Romaniei: Adriana Tacalie a fost la un pas de o tragedie la Mondial, dupa ce si-a inghitit limba!

Adriana Tacalie a fost cea mai buna jucatoare a Romaniei in al doilea meci de la Euro, 29-29 cu Danemarca. DETALII AICI

Adriana Tacalie a fost pariul castigator al lui Gheorghe Tadici in al doilea meci de la Euro, in care Romania a remizat cu Danemarca, 29-29.

Cu 10 goluri marcate si doua lovituri de la 7 metri scoase, Tacalie a fost declarata MVP-ul partidei care ne-a readus sperantele de calificare in urmatoarea faza a turneului final din Ungaria si Croatia.

Tacalie joaca in prezent la Corona Brasov, iar Tadici a mizat pe ea chiar si atunci cand nu era jucatoare de baza pentru echipa de club.

Tacalie are 1.80, joaca inter stanga si a fost jucatoarea care le-a naucit pe daneze cu patrunderile sale: "A fost cel mai bun meci facut de mine la un campionat mondial sau european", a declarat dupa meci sportiva de 25 de ani.


Adriana Tacalie s-a nascut la Slatina, oras care i-a dat fotbalului pe cei doi superatacanti care au scris istorie la Dinamo, Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu.

Anul trecut, la campionatul mondial din Serbia, Adriana Tacalie a fost la un pas de tragedie in timpul meciului cu Tunisia. A primit o lovitura extrem de puternica si si-a inghitit limba pe teren. Adrian Ionescu, kinetoterapeutul din staff-ul lui Tadici, i-a salvat viata.

"Noi de pe banca nu ne-am dat seama imediat, dar staff-ul nostru medical a rezolvat problema inaintea echipei de interventie a turneului. I-a venit la timp aerul. Cel mai important este ca Adriana si-a revenit complet", a spus Tadici dupa acel meci.

Romania intalneste joi, de la ora 19:15, Ucraina, in cel de-al treilea meci de la campionatul european. DETALII AICI

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Confruntări între Israel și Fâșia Gaza. Armata israeliană spune că militarii săi nu au pătruns pe teritoriul palestinian
BRAT
Modifică setările cookies