Petre Cozma Marian Cozma Handbal

Petre Cozma, dezlantuit, dupa ce a primit aceasta veste: "Ce vor sa faca? Nu mi-au luat baiatul? Vor sa-mi omoare si sotia?"

Tatal lui Marian Cozma, fostul handbalist ucis in 2009 intr-un club din Veszprem, a reactionat dupa ce a aflat ca un tribunal din Ungaria a decis ca va primi despagubiri de 671.000 de euro pentru moartea fiului sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 August 2014, 13:38
Data actualizarii: Vineri 01 August 2014, 13:38

"Deocamdata nu am nicio informatie oficiala legata de despagubiri. E o fata la ambasada Romaniei din Budapesta si mai tin legatura cu ea si ea urmeaza sa traduca ce a scris avocatul. Noi avem ca reprezentant avocatul Federatiei Ungariei de Fotbal, pe care l-am cunoscut la meciul Ungaria - Romania. E un om deosebit, a fost si la mine acasa. Acum a trimis niste documente la ambasada si urmeaza sa ne comunice. Niciodata insa nu se va putea face dreptate. Nicio suma din lume nu-mi poate aduce baiatul inapoi. Nu are cum. Nicio suma nu poate compensa pierderea copilului meu", a declarat Cozma pentru Mediafax.

Laszlo Helmeczy, avocatul familiei Cozma, a declarat ca familia fostului handbalist ar fi obligata sa mearga in Ungaria pentru a se stabili in urma unor controale daca au fost afectati de moartea lui Marian Cozma.

Petre Cozma a declarat ca sotia sa se confrunta cu probleme de sanatate care nu ii permit calatoria in Ungaria.

"Acum ei vad ca ne pun sa ne facem niste analize, de parca doctorii din Romania nu sunt buni. Ca sa vada daca suntem bolnavi dupa eveniment. Asta cer avocatii criminalilor. Dar nu stiu daca si statul maghiar cere asta. Ei vor sa-mi omoare si nevasta sau ce? Aici, in Romania, nu sunt doctori? Noi am trimis de aici toate analizele, eu am diabet, nevasta-mea are probleme cu vederea, cu ochiul stang. Eu nu pot merge mai mult de 200 de metri, am probleme si cu plamanul drept. Am trimis toate analizele. Nevasta mea nu poate zbura cu avionul. Ce vor sa faca? Nu mi-au luat baiatul? Trebuie sa mai moara cineva din familie? Sotia mea nu poate zbura, e clar asta", a declarat Petre Cozma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!