Obiectiv: semifinalele Campionatului Mondial! Vezi lotul cu care Voina vrea sa faca minuni in Brazilia si programul Romaniei la Mondial:

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Noiembrie 2011, 17:26

	Obiectiv: semifinalele Campionatului Mondial! Vezi lotul cu care Voina vrea sa faca minuni in Brazilia si programul Romaniei la Mondial:

Radu Voina a declarat, inainte de plecarea la Campionatul Mondial, ca Franta si Brazilia sunt cele mai periculoase adversare adversare ale Romaniei

"Speram sa fim uniti si sa facem multe bucurii. Speram sa ajungem cat mai bine si sa ne aclimatizam cat mai mult cat mai bine. Franta si Brazilia sunt cele mai periculoase adversare din grupa, avand in vedere ca braziliencele joaca toate la echipe din Europa. 50 la suta din obiectiv e indeplinit, pentru ca noi vrem sa obtinem o medalie, dar depinde de foarte multe. Sper ca echipa sa se exprime asa cum vrem, pentru ca doar impreuna vom reusi", a spus Voina.

Capitanul echipei nationale, Cristina Varzaru, isi doreste ca Romania sa reuseasca, dupa acest turneu final, calificarea la Jocurile Olimpice, iar locul la Londra 2012 il are asigurat doar campioana mondiala. "Va transmit sa nu va indoiti de atasamentul nostru, pentru ca am venit sa facem un rezultat bun. Fetele tinere sunt dornice sa se afirme, iar cele ca mine, care suntem la ultimul mondial, ne dorim un rezultat memorabil. Nu vorbim acum de dorintele noastre ascunse, dar vrem un rezultat bun si sa ne calificam la Jocurile Olimpice."

La CM din Brazilia, Romania va juca in grupa C, la Sao Paolo, alaturi de reprezentativele Frantei, Braziliei, Tunisiei, Cubei si Japoniei.

Programul meciurilor Romaniei in grupa C este urmatorul: Romania-Tunisia (3 decembrie), Romania-Cuba (5 decembrie), Romania-Japonia (6 decembrie), Romania-Brazilia (8 decembrie) si Romania-Franta (9 decembrie).

Lotul Romaniei pentru CM din Brazilia este format din urmatoarele jucatoare: Talida Tolnai, Tereza Paslaru, Denisa Dedu (portari), Valentina Ardean-Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Florina Chintoan, Carmen Cartas, Daniela Babeanu, Eliza Buceschi, Adina Fiera, Mihaela Tivadar, Aurelia Bradeanu, Oana Chirila, Carmen Amariei, Cristina Varzaru, Adriana Nechita, Ramona Farcau.

Sursa: Mediafax

Premierul Ungariei, Viktor Orban, la Timișoara: Vrem să construim cu România o nouă Europă Centrală
BRAT