Handbal

Norvegia, viitoarea adversară a României la CM, a dat de pământ cu naționala Iranului. Ce scor afișa tabela după patru minute 

Selecționata lui Thorir Hergeirsson a învins Iranul, scor 41-9 (22-3), în etapa a doua a Grupei C a Mondialului de handbal feminin din Spania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 10:59
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 12:27

Norvegia, triplă campioană mondială și de zece ori medaliată la CM, s-a încălzit pentru partida cu România, programată marți, cu naționala Iranului, care, surprinzător, le conducea pe nordice după patru minute, scor 2-1. 

"Living a dream!", a scris site-ul oficial al competiției despre "performanța" asiaticelor. Norvegia a intrat apoi la controlul partidei și s-a distanțat rapid.

Marit Jakobsen (7 goluri din opt aruncări) și Camilla Herrem (6 goluri din șapte aruncări) au fost cele mai bune marcatoare ale Norvegiei.

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat duminică, la Castello, în faza grupelor principale ale CM din Spania, după ce a obţinut a doua victorie din Grupa C preliminară, scor 38-17 (14-9), cu Kazahstan.

În ultimul meci din grupa C, tricolorele vor întâlni Norvegia, marţi, însă indiferent de rezultat cele două echipe sunt calificate în grupele principale, în care vor întâlni echipele calificate din Grupa D, din care fac parte Olanda, Suedia, Uzbekistan şi Puerto Rico.

Modifică setările cookies