Marian Cozma Handbal

Unul dintre martorii din procesul Marian Cozma si-a schimbat radical pozitia: "De asta nu imi mai aduc aminte"

Au fost audiati 6 dintre martorii care au fost in clubul din Veszprem in nefericita noapte in care a fost ucis handbalistul Marian Cozma.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2010, 12:16
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2010, 12:38

In zilele de luni si marti, judecatorii de la Tribunalul din Veszprem au ascultat marturiile celor 6 martori, a caror identitate este inca protejata. Martorii au confirmat declaratiile jucatorilor de la Veszprem.

Declaratiile a doi dintre martori:

“Marian Cozma a trecut cu un pahar de bautura pe langa mine, cand a fost impins din spate si a varsat bautura pe mine. Desi nu era cu nimic vinovat, el nu contenea sa isi ceara scuze pentru incident. Mi-a strans mana cerandu-mi sa nu ma supar"

"Din randul handbalistilor i-am recunoscut pe Sesum, Pesici si Cozma. Sesum a cazut peste mine cand s-a iscat bataia. Apoi, un chelios de origine rroma, imbracat in tricou alb, a strigat: «va omoram pe toti.» Atunci am fugit", a spus unul dintre martori, conform Jurnalul.

Un alt martor si-a schimbat declaratia in a doua zi de audieri. "De asta nu imi mai aduc aminte astazi", a raspuns cand a fost intrebat daca il recunoaste pe unul dintre atacatori.

Modifică setările cookies