Lovitura de teatru! Cu o saptamana pana la calificarea la Jocurile Olimpice, grupa Romaniei s-a schimbat!

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 14:06
IN LOCUL CROATIEI SI COASTEI DE FILDES, VIN UNGARIA SI JAPONIA

Lovitura de teatru! Cu o saptamana inainte de meciurile de calificare la Jocurile Olimpice, grupa de calificare a Romaniei s-a schimbat. In locul Croatiei si al Coastei de Fildes, vin la Bucuresti Ungaria si Japonia.

Decizia Federatiei Internationale a fost luata astazi, dupa hotararea Tribunalului de arbitraj sportiv de la Lausanne, unde federatia asiatica i-a dat in judecata pe maim-marii handbalului. Federatia Internatoionala a decis in ianuarie rejucarea campionatelor Asiei, si la feminin, si la masculin, din cauza neregulilor aparute la meciuri. Tribunalul a decis ca, pentru baieti, ramane valabil rezultatul celui de-al doilea turneu organizat de Federatia Internationala. La fete, insa, a hotarat ca rejucarea primului turneu a fost ilegala si a pastrat rezultatele stabilite dla campionatul Asiei jucat in august 2007.

Ca urmare, Coreea de Sud nu mai este calificata direct la Olimpiada de la Beijing. In locul ei va merge Kazahstanul, iar Coreea de Sud va juca grupa de calificare.

Hotararea tribunalului a bulversat toate grupele. Ca urmare, Federatia Internationala a decis ca grupa Romaniei se schimba: vin Ungaria si Japonia, initial repartizate in grupa Frantei.

Grupa initiala:

Romania
Polonia
Croatia
Coasta de Fildes

 

Grupa noua:

Romania
Ungaria
Polonia
Japonia

 

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

PSD își alege candidatul la prezidenţiale. Surse: Firea a anunțat în ședință că renunță la candidatură
BRAT