INCREDIBIL: Romania nu a stiut ca se putea califica si cu un egal cu Spania

Marti 15 Decembrie 2009, 10:14
INCREDIBIL: Romania nu a stiut ca se putea califica si cu un egal cu Spania

ProSport / Romania a fortat victoria pe final de meci si a fost invinsa de Spania in ultimele secunde. Fetele de la nationala aveau sanse de calificare si cu un egal

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

La scorul de 25-25, romancele s-au aruncat in atac pentru a forta victoria, dar a fost invinsa in ultima secunda de Spania. Romania nu mai are, in acest moment nicio sansa de calificare.

Romania nu si-a calculat bine pasii la Mondialul chinezesc si plateste scump poate si din acest motiv. Inaintea partidei, toata lumea stia ca nationala tarii noastre trebuia sa castige cu Spania, rezultat care ar fi plasat-o in pole-position pentru accederea in semifinale.

Nimeni nu a realizat insa ca si un egal nu poate fi socotit un capat de tara. Asa poate se explica si graba Ramonei Maier din ultimele patru secunde, cand s-a repezit sa readuca mingea in joc, in ideea ca Romania mai poate prinde un atac nesperat pentru a obtine victoria scontata la inceput.

Cum se putea califica Romania la scor egal cu Spania

Norvegia batea Spania, iar Romania castiga cu Coreea de Sud. In acest caz, clasamentul ar fi aratat astfel: 1. Norvegia 8p, 2. Romania 7p, 3. Spania 6p.
Spania invingea Norvegia, iar Romania trecea de Coreea de Sud: 1. Spania 8p, 2. Romania 7p, 3. Norvegia 6p.

 
 

 Sursa foto: ProSport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Romania

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT