Handbal

GAME OVER! Messi din handbal a fost pedepsit pentru blaturi cu pariurile! Decizia incredibila pe care a fost fortata sa o ia federatia:

Sapte jucatori de handbal au fost suspendati de catre federatia din Franta! Pedeapsa este insa una foarte mica - e maximul pe care puteau sa-l dea!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2013, 13:55
Data actualizarii: Miercuri 06 Februarie 2013, 13:53

Nikola Karabatici si alti sase jucatori implicati in cazul meciului trucat al echipei Montpellier in beneficiul pariurilor sportive au fost suspendati sase meciuri de catre comisia de disciplina a ligii nationale de handbal din Franta, informeaza AFP.

"Comisia de Disciplina, estimand ca sunt elemente obiective si precise, a decis ca suspende fiecare jucator pentru sase meciuri", adica sanctiunea maxima prevazuta, a anuntat liga franceza.

Jucatorii au cinci zile pentru a face apel la aceasta decizie.

Comisia de Disciplina a apreciat ca "Mladen Bojinovic, Dragan Gajic, Samuel Honrubia, Nikola Karabatici, Luka Karabatici, Primoz Prost si Issam Tej sunt vinovati de participare directa sau prin interemediari la pariuri privind rezultatul meciului Montpellier-Cesson, din 12 mai", a precizat sursa citata.

Mai multi jucatori si fosti jucatori ai echipei Montpellier sunt banuiti a fi implicati intr-o presupusa trucare a meciului cu Cesson din 12 mai, pentru a obtine castiguri din pariuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies