Alin Sania Steaua Handbal

Cu Sania in Dubai! Alin Sania lasa Steaua pentru Emiratele Arabe

Handbalistul Stelei, Alin Sania, va pleca in Emiratele Arabe Unite, unde va incheia negocierile cu un club din Dubai, urmand a semna un contract valabil pana la finalul sezonului, conform declaratiei finantatorului formatiei steliste, Constantin Cazacu, pentru MEDIAFAX.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2009, 18:08
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2009, 18:09

"Alin Sania este in tratative cu un club din Dubai inca de saptamana trecuta. Acest club l-a dorit si pe Marian Filip, dar nu s-au inteles pana la urma. Alin are acceptul clubului si al meu personal inca din iarna sa negocieze cu orice club doreste din strainatate, mai ales ca a primit multe oferte. Si-a facut datoria cu onoare pentru Steaua. Inca nu a semnat contractul cu echipa din Dubai, dar luni va pleca acolo si va incheia negocierile, urmand a semna si contractul, cel mai probabil. Din cate stiu in acest moment, Alin nu se va prezenta la convocarea echipei nationale de la Oradea, tocmai din acest motiv. In privinta plecarii jucatorului in Dubai am informat si federatia", a declarat finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, Constantin Cazacu, pentru MEDIAFAX.

El a mai precizat ca nu a luat o decizie in privinta solicitarii unei sume din partea clubului din Dubai, pentru transferul handbalistului. "Vom lua o decizie in acest sens, dupa ce vom discuta cu jucatorul. E important ca el sa semneze mai intai contractul, care va fi valabil in acest sezon. Stim ca handbalul din Dubai nu este la nivelul Europei, dar pot spune ca valoarea contractului se poate compara cu cele medii spre in sus ale jucatorilor din handbalul puternic european".

Contactat de MEDIAFAX, antrenorul cu portarii al echipei nationale, Sorin Toacsen a declarat ca jucatorii convocati de la Steaua, printre care se numara si Alin Sania, Resita si Constanta, nu au ajuns inca in cantonamentul de la Oradea. "Ora oficiala de sosire este 18.00. Nu avem informatii in acest moment daca Alin Sania va sosi sau nu la echipa nationala", a declarat Sorin Toacsen.

Conducatorii gruparii din Dubai au purtat negocieri si cu interul Marian Filip, care nu a ajuns la un acord si s-a reintors la U Transilvania Cluj, managerul formatiei ardelene, Mihai Tritean, declarand vineri ca transferul nu a reusit, pentru ca a solicitat o suma clubului din Emiratele Arabe Unite.

Modifică setările cookies