Handbal CSM Bucuresti Handbal

Avem si noi GALACTICE | CSM Bucuresti a transferat vedeta CM 2013 si CE 2014: Maria Fisker o urmeaza pe Line Jorgensen

CSM Bucuresti continua investitiile masive in sectia de handbal, iar formatia de handbal feminin devine incet-incet una dintre cele mai interesante de pe continent.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 17:16
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 17:34

Aflata in "razboi" cu HCM Baia Mare, echipa care joaca in cea mai importanta competitie continentala, CSM Bucuresti se intareste serios pentru a cuceri titlul national.

Dupa ce au dat mai multe lovituri in vara, transferandu-le pe Mayssa Pesoa, Ana Paula Rodrigues sau Carmen Martin, oficialii clubului din capitala au mai reusit cateva mutari tari.

CSM-ul le-a convins in aceasta iarna pe Line Jorgensen si Maria Fisker, doua dintre cele mai bune jucatoare din campionatul danez. Acestea vor veni sub comanda lui Mette Klit si a lui Jakob Vestergaard.

"La Bucuresti se contureaza un proiect foarte interesant, cu obiective inalte, dar care are toate premisele pentru a se concretiza. Abia astept sa joc pentru CSM Bucuresti, pentru ca se construieste o super echipa, din care sunt onorata ca voi face parte.

Desigur, este un pas important in cariera mea, dar sunt incantata ca voi lucra un un staff tehnic compus din Mette Klit si Jakob Vestergaard, doi tehnicieni pe care ii respect si care sunt sigura ca vor avea multe de spus in handbalul mondial.

Abia astept sa o revad si pe Cristina Varzaru, alaturi de care am jucat la Viborg. Faptul ca voi ecolua in aceeasi echipa cu niste campioane mondiale si vicecampioane europene si olimpice ma obliga sa dau tot ce e mai bun din mine. Sunt convinsa ca publicul bucurestean ma va primi cu bratele deschise, pentru ca toti ne dorim acelasi lucru.

Vrem sa construim o echipa puternica, sa facem performanta pe plan intern si international. Vrem sa facem spectacol. Ma entuziasmeaza acest pas, BUcurestiul e un oras mare si frumos, iar campionatul romanesc a fost mereu printre cele mai puternice din Europa", a spus Maria Fisker.

Maria Fisker, in varsta de 24 de ani, a jucat in ultimele sezoane la Viborg si a fost desemnata cea mai buna extrema stanga a Campionatului Mondial din 2013 si a Europeanului de anul trecut. Aceasta a castigat Liga Campionilor, Cupa Cuperlor si Cupa EHF cu Viborg.

Alaturi de cele doua daneze, la Bucuresti se pare ca va sosi si Isabelle Gullden, si ea de la Viborg. Componenta a nationalei Suediei, Gullden a mai jucat la Savehof.

In campionatul national mai evolueaza handbaliste de talie mondiala precum Barbara Arenhart, Alexandra do Nascimento (Brazilia), Camilla Herrem (Norvegia) sau Ksenia Makeeva (Rusia), toate campioane mondiale sau olimpice. Acestea sunt legitimate la HCM Baia Mare.

Modifică setările cookies