21 - 24 August IN DIRECT la Sport.ro | Cel mai tare turneu amical din handbal aduce cele mai tari echipe ale Europei fata in fata

21 - 24 August IN DIRECT la Sport.ro | Cel mai tare turneu amical din handbal aduce cele mai tari echipe ale Europei fata in fata

►HandbAll Inclusive la Bucuresti! 21 - 24 august, de joi pana duminica, IN DIRECT la Sport.ro! CSM Bucuresti, pastreaza trofeul acasa!

Bucharest Trophy, cel mai important turneu amical de handbal feminin din Estul Europei, este IN DIRECT la Sport.ro, intre 21 si 24 august. Prima editie va reuni 6 dintre cele mai puternice echipe din Europa la momentul actual, intr-o competitie ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Cele 6 echipe care se vor infrunta pe durata celor 4 zile sunt: Buducnost, Rostov Don, HC Astrakhanochka, BBM Bietigheim, Muratpasa Belediyesi SK si CSM Bucuresti.

CSM Bucuresti, echipa cu 4 campioane mondiale in componenta (Mayssa Pessoa, Fernanda da Silva, Ana Paula Rodrigues si Deonise Cavaleiro), insa din care mai fac parte si internationalele romane Talida Tolnai, Iulia Curea, Oana Manea, Mihaela Tivadar si Patricia Vizitiu, se va duela cu cateva dintre cele mai puternice echipe ale Europei.

Buducnost Podgorita, campioana Muntenegrului, vine cu Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a lumii in 2010, in timp ce Rostov Don vine cu o alta cunostinta a handbalului din Romania - Iuliia Managarova.

Cele 6 echipe se vor duela pentru a castiga dinala de duminica, 24 august, transmisa IN DIRECT de Sport.ro. Turneul va putea fi urmarit INTEGRAL pe Sport.ro

Programul turneului

21 august, ora 16:30 – ZRK Buducnost - Rostov Don
21 august, ora 19:00 – CSM Bucuresti - Muratpasa

22 august, ora 16:30 – BBM Biethigheim - Rostov Don
22 august, ora 19:00 - Astrakhanochka - Muratpasa

23 august, ora 16:30 – ZRK Buducnost - BBM Biethigheim
23 august, ora 19:00 – CSM Bucuresti - Astrakhanochka

24 august, ora 14:00 – meciul pentru locul 5
24 august, ora 16:30 – finala mica
24 august, ora 19:00 – finala mare
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies