"Buna Ronaldo! A trecut mult timp de cand n-ai mai avut nevoie de mine" Scrisoarea superba trimisa de Boloni lui Cristiano Ronaldo

"Buna Ronaldo! A trecut mult timp de cand n-ai mai avut nevoie de mine" Scrisoarea superba trimisa de Boloni lui Cristiano Ronaldo

La solicitarea unui jurnalist francez, Ladislau Boloni i-a trimis o scrisoare emotionanta lui Cristiano Ronaldo.

Primul meci din Grupele UCL al lui Cristiano Ronaldo a fost chiar impotriva echipei care l-a lansat, Sporting Lisabona. Ladislau Boloni, antrenorul care l-a promovat pe starul portughez, i-a trimis acestuia o scrisoare deschisa inaintea acestei partide, la solicitarea unui jurnalist din Franta:

"Buna Ronaldo,

"Un jurnalist francez mi-a cerut sa iti trimit o scrisoare deschisa ca sa-ti transmit sfaturile mele cu ocazia reintalnirii cu Sporting Lisabona in Liga Campionilor. Cum sa joci? Ce trebuie sa faci? Cum sa te comporti? Acest jurnalist mi-a spus: "Pentru ca toata lumea il cunoaste pe Cristiano Ronaldo, iti va fi usor sa o faci". A trebuit sa accept. Toata lumea te cunoaste. Totusi, e sigur acest jurnalist ca te cunoaste?"

"A trecut mult timp de cand nu am mai avut ce indicatii sa-ti dau si sa-ti spun ce trebuie sa faci pe teren. A trecut mult timp de cand n-ai mai avut nevoie de mine. Nu, acest jurnalist nu te cunoaste. Altfel si-ar fi amintit meciul din optimile Ligii Campionilor din 2013, contra lui Manchester United. Atunci, ai calificat-o pe Real Madrid cu doua goluri impotriva fostei echipe. Acele doua meciuri au fost exceptionale si te-ai comportat cum numai marii jucatori o fac."

"In ambele meciuri ai fost un jucator exceptional, fenomenal, un marcator extraordinar... ramanand un barbat sincer, generos si mandru in acelasi timp. Cu Sporting, trebuie sa fie la fel. Vei face totul ca sa obti victoria echipei tale. Iar din acest punct de vedere, esti cel mai puternic din lume. Asta este cel mai important. stiu ca aceste calitati sunt naturale in cazul tau, altfel nu ai fi ajuns jucatorul care esti azi. Altfel, n-as fi putut sa-ti spun care e marea mea mandrie: fostul meu jucator a ajuns cel mai bun din lume."

"Poate ca acest jurnalist ar prefera sa spun ca esti unul dintre cei mai buni jucatori din lume, poate asa e mai corect... Dar pentru mine, chiar esti cel mai bun din lume!", a scris Boloni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies