1200 de englezi vor lua cu asalt stadionul, dar si barurile din Cluj!

Chelsea Grupe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008, 17:05
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2008, 17:05
Chelsea va fi sustinuta la meciul de la Cluj cu CFR de 1.200 de suporteri, spune Iuliu Muresan.

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca la meciul cu Chelsea vor fi prezenti, printre altii, presedintele FRF, Mircea Sandu, si fostul international Gheorghe Hagi.

"Vor fi multe personalitati. Mircea Sandu si-a confirmat prezenta, Valentin Alexandru, Adalbert Kassai si Gica Hagi. Mitica Dragomir (n.r. - Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal) a vrut initial sa vina, dar s-a razgandit pentru ca trebuie sa mearga in Germania", a spus Iuliu Muresan.

El a mentionat ca este posibil ca patronul clubului Chelsea, rusul Roman Abramovici, sa fie prezent in tribunele stadionului "Dr. Constantin Radulescu", dar pana in acum nu si-a confirmat sosirea. "Informatiile spun ca Abramovici vine in ziua meciului, dar nu stiu sigur", a mai spus Muresan.

Oficialul clujean a mai precizat ca la meciul CFR Cluj - Chelsea vor fi prezenti 70 de jurnalisti straini si sapte scouteri.

Jucatorii si o parte a stafului clubului Chelsea vor ajunge luni seara la Cluj, la ora 20.55, cu o cursa charter, cealalta parte a delegatiei urmand sa soseasca marti, la ora 14.00, ca si presa din Marea Britanie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!