Catalina Ponor si-a anuntat retragerea: "Campionatul Mondial e ultimul pentru mine!" VIDEO

Tripla campioana olimpica, Ponor se retrage din gimnastica la 30 de ani.

Premiata acum o saptamana de presedintele Iohannis, Catalina Ponor spune ca mondialul de la Montreal e ultima competitie la care participa. "Noua Nadia" - au numit-o americanii de la Time pe Ponor in 2004, cand au pus-o pe coperta celebrei reviste dupa cele 3 medalii olimpice de aur de la Atena.

  La finalul antrenamentului oficial pe podium, Catalina Ponor a acordat declaratii presei straine, iar ultima intrebare s-a referit la cat de special sau in ce fel va fi special pentru ea Campionatul Mondial de la Montreal. ”As vrea sa spun, n-as vrea sa spun, dar va fi ultimul pentru mine”, a raspuns Ponor.

Contactat de News.ro, antrenorul Catalinei Ponor, Lucian Sandu, a precizat: ”Catalina este stresata inainte de concurs. Am auzit ca a spus asta, asa am inteles si eu despre decizia sa. Din ce stiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideti sa vedem ce se mai intampla la acest Mondial si daca va ramane asa”.

Catalina Ponor va intra in competitie la Campionatul Mondial de la Montreal miercuri seara, in calificari, alaturi de Larisa Iordache si Ioana Crisan.

Catalina Ponor (30 de ani) are in palmares 23 medalii la marile competitii mondiale, intre care trei de aur la Jocurile Olimpice si opt la Campionatele Europene.

Citeste si:Catalina Ponor
VIDEO PROTVPLUS.RO

Doar 25% din populația eligibilă s-a vaccinat în România. Tulpina indiană poate deveni dominantă
BRAT
Modifică setările cookies