Omul care poate UCIDE Steaua in grupele Ligii face o declaratie geniala: "Relatia cu Schalke este ca o relatie cu o FEMEIE" :))

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 18:04

	Omul care poate UCIDE Steaua in grupele Ligii face o declaratie geniala: "Relatia cu Schalke este ca o relatie cu o FEMEIE" :))

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Kevin Prince Boateng compara sosirea sa la Schalke cu “relatia pe care o are cu o femeie”.

Internationalul din Ghana a plecat saptamana trecuta de pe San Siro, dupa 3 ani petrecuti la AC Milan. 15.000.000 de euro a costat transferul sau, care a fost facut la doua zile dupa ce a parasit Italia. El jucase un meci crucial si ii ajutase pe cei de la Milan sa se califice in grupele Ligii, dupa ce a reusit o dubla de senzatie.

“Schalke mi-a spus ca ma doreste si eu le-am spus ca imi doresc ca acest transfer sa fie facut. Pentru mine este ca intr-o relatie cu o femeie. Cand ii spui ca vrei sa fii impreuna cu ea, iar ea iti raspunde ca isi doreste acelasi lucru, intotdeauna gasesti solutia necesara. In acest moment sunt intr-o relatie cu Schalke”, a povestit Boateng in Bild.

Boateng a avut o discutie cu colegul sau, Julian Draxler, care poarta numarul sau preferat: 10. Ghanezul a declarat ca Draxler isi merita tricoul.

“Daca ai un jucator precul Julian Draxler in echipa poti spune ca isi merita tricoul”,a mai declarat Boateng.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT