Bayern Munchen Luca Toni Germania

Luca Toni, dat in JUDECATA de Biserica Catolica din Germania! Suma URIASA datorata de italian din perioada Bayern

Luca Toni a mers la tribunalul din Munchen cu o problema neobisnuita. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Martie 2015, 16:35
Data actualizarii: Joi 26 Martie 2015, 16:38

Italianul a jucat la Bayern Munchen timp de 3 ani, perioada in care a castigat 18 milioane de euro doar din salariu.

Toni a ramas insa dator din acea perioada catre ...Biserica Catolica germana. In Germania, orice persoana care se declara religioasa plateste 8% din veniturile anuale catre Biserica. Cine se declara ateu este scutit de la plata.

Bayern l-a declarat ateu pe Luca Toni in declaratia pe primul an de contract, insa jucatorul spunea dupa cativa ani intr-un interviu ca este catolic si ca merge destul de des la slujbe religioase. "Vorbesc cu Dumnezeu, ma ajuta. O fac tot timpul, sunt catolic", spunea Toni, potrivit Gazzetta dello Sport.

Bisterica Catolica din Germania s-a sesizat si l-a dat in judecata pe Toni, care trebuie sa plateasca acum 1,7 milioane de euro, procentul de 8% din salariul sau de la Bayern plus dobanzile acumulate.

Toni a ajuns zambind la tribunalul din Munchen si a declarat ca spera sa ajunga la o intelegere. Prima propunere a picat insa. Avocatii italianului au propus ca el sa plateasca 500.000 de euro, Bayern alte 500.000 de euro, iar Biserica sa renunte la dobanda. Toni va ajunge in fata unui judecator pe 15 iulie. "Nu stiu ce se va intampla mai departe", a spus jucatorul la iesirea din tribunal. 

Modifică setările cookies