Gafa MAXIMA! Lewandowski TREMURA in fata fanilor: "Nu asta am vrut sa spun" REACTIA dupa o declaratie data prea devreme:

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 12:49

	Gafa MAXIMA! Lewandowski TREMURA in fata fanilor: "Nu asta am vrut sa spun" REACTIA dupa o declaratie data prea devreme:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Dorit de Manchester United si Chelsea, Robert Lewandowski ii linisteste pe cei care cred ca va semna cu Bayern in ianuarie. Atacantul Borussiei Dortmund a fost vanat de United in 2012 iar acum vrea sa plece. Nu este inca sigur daca se va muta la rivalii din Germania sau va alege alta destinatie. 

Dupa ce a declarat ca isi doreste sa plece la Bayern, Lewandowski si-a schimbat pozitia spune ca nu este inca hotarat. Sefii clubului au fost deranjati de aceste declaratii insa jucatorul a incercat sa o dreaga.

“Cand ma uit la acel inverviu filmat ma apuca tremuratul. Ce am vrut sa spun dupa meciul 1860 Munchen – Borrusia este ca numai in ianuarie pot semna un nou contract. Pot sa raspund la aceste detalii abia dupa ce ajung la o intelegere. Cum am spus de foarte multe ori voi pleca de la Borussia in aceasta vara”, a spus atacantul.

Lewandowksi este liber sa semneze un precontract cu Bayern din ianuarie.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT