Bayern Munchen Bayer Leverkusen florian wirtz Germania

Bayern pregătește cel mai scump transfer din istorie: 100 de milioane de euro!

Bayern Munchen pune la cale un transfer neașteptat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 12:59
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 12:59

Bavarezii pun la bătaie nu mai puțin de 100 de milioane de euro pentru transferul unui mijlocaș de 19 ani. Este vorba despre Florian Wirtz, de la Bayern Leverkusen, notează germanii de la Bild.

Bayern Munchen pune la cale un transfer spectaculos, pentru 100 de milioane de euro!

Oficialii lui Bayern ar fi avut și o întâlnire cu Wirtz, pentru a-l convinge pe acesta să semneze cu echipa care domină fotbalul din Bundesliga de zece ani.

Rămâne de văzut pentru ce sumă va fi dispusă Leverkusen să-l cedeze pe Wirtz, având în vedere că i-a prelungit recent contractul până în 2027. Dacă mutarea se va face în schimbul sumei de 100 de milioane de euro, atunci mijlocașul va fi cel mai scump transfer din istoria clubului bavarez.

În prezent, recordul este deținut de transferul lui Lucas Hernandez de la Atletico Madrid, în schimbul a 80 de milioane de euro.

Wirtz nu a evoluat în acest sezon pentru cei de la Leverkusen, din cauza unei accidentări, dar a fost printre cei mai eficienți jucători ai echipei în sezonul precedent, reușind zece pase decisive și șapte goluri, cifre impresionante pentru un jucător de doar 19 ani.

Site-urile de specialitate îl evaluează la suma de 70 de milioane de euro, fiind cel mai bine cotat jucător din lotul celor de la Bayer.

Modifică setările cookies