Thomas Tuchel PSG Sebastian Coltescu Franta

"Ziua care a marcat sfarsitul relatiei dintre Tuchel si vestiarul lui PSG!" 'Scandalul Coltescu', decisiv pentru soarta antrenorului neamt! Ce scrie presa internationala

Thomas Tuchel a fost demis de la PSG, in locul lui urmand sa fie numit Mauricio Pochettino.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 12:57
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 13:01

Tuchel a fost demis chiar in Ajunul Craciunului, dupa ce cu o seara inainte castigase in Ligue 1 cu 4-0 pe teren propriu cu Strasbourg.

Spaniolii de la AS scriu ca principalul motiv care a condus la concedierea neamtului a fost relatia defectuoasa pe care acesta o avea cu vestiarul.

Potrivit sursei citate, meciul PSG - Basaksehir a fost cel care a produs ruptura dintre Tuchel si fotbalistii parizienilor.

In jurul meciului din Champions League s-a creat un scandal monstru si Tuchel ar fi fost una dintre victime.

Sebastian Coltescu l-a identificat atunci pe Pierre Webo, antrenorul secund de la Basaksehir, drept 'ala negru', iar turcii nu au mai vrut sa continue meciul.

Starurile de la PSG i-au sustinut neconditionat pe cei de la Basaksehir si jucatori ca Neymar si Mbappe au inaintat aceeasi idee: cea de a nu a se mai juca meciul in seara de 8 decembrie, cu brigada de arbitri romani.

Thomas Tuchel a insistat ca meciul sa se termine pe teren in acea seara, iar acest lucru ar fi dus la ruptura dintre el si fotbalisti, scriu jurnalistii de la AS:

"Acea zi a marcat sfarsitul relatiei lui Thomas Tuchel cu vestiarul lui PSG. Antrenorul german a refuzat sa-i lase pe jucatorii sai sa mearga la vestiar si a tinut un discurs in care a declarat ca ceea ce s-a intamplat a fost un complot impotriva lui PSG si a echipei sale. Zoumana Camara, fost jucator al lui PSG si membru al staff-ului, a sustinut cuvintele lui Tuchel, generand tenisiuni care anticipau decizia lui Leonardo de a-l demite pe antrenor.

De fapt, Tuchel a petrecut cateva minute in timpul altercatiei, stand pe banca si incercand sa-si tina jucatorii pe teren. Comportamentul sau a fost picatura care a umplut paharul, deoarece relatia sa cu Leonardo scartaia deja de anul trecut", scrie AS.com.

Modifică setările cookies