Franta

VIDEO Primele imagini cu Lionel Messi la antrenamentul lui PSG. Sute de oameni l-au așteptat la intrarea în centru 

Lionel Messi a efectuat primul antrenament la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 14:43
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 15:03

După primirea spectaculoasă de care a avut parte la Paris, Lionel Messi și-a luat în serios treaba la noua echipă, iar astăzi s-a prezentat la primul antrenament. 

Sute de fani l-au așteptat pe starul argentinian la Camp des Loges, baza de pregătire a celor de la PSG. Fotbalistul a fost filmat alături de Neymar, Paredes, Di Maria, jucători despre care a vorbit și în conferința de presă susținută cu o zi în urmă, ca fiind prietenii săi.

"Știți că am fost mulți ani la Barcelona, a fost dificil să schimb totul după atâția ani. Dar venirea mea aici reprezintă o mare realizare. Aștept să încep antrenamentele, să-mi cunosc colegii, echipa tehnică și să încep această nouă etapă.", a declarat Messi la conferința de presă. 

Când va juca primul meci la PSG
 

Argentinianul a pierdut antrenamentele din această vară și are nevoie de timp pentru a-și recăpăta forma fizică.

„Nu știu încă, am avut o pauză de o lună. Ieri m-am întâlnit cu antrenorul și echipa tehnică. În momentul în care voi fi pregătit, de-abia aștept să joc, dar încă nu pot să vă spun încă o dată clară”, a spus Lionel Messi la conferința de presă de prezentare la Paris.

Lionel Messi s-a despărţit după 21 de ani de Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. Argentinianul a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile alături de echipa catalană.

Modifică setările cookies