Victorie mare în Franța pentru Ladislau Boloni! Metz speră la salvarea de la retrogradare

Ladislau Boloni Metz Metz - Lens Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 11:06
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 11:06

Metz, echipa pregătită de Ladislau Boloni, a obținut o victorie importantă împotriva lui Lens, scor 2-1.

Metz a fost condusă pe teren propriu cu un gol marcat în minutul 13, dar a reușit să revină încă din prima repriză și a câștigat cu 2-1, reușind să obțină astfel trei puncte importante în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

Echipa pregătită de Laszlo Boloni păstrează astfel șanse pentru rămânerea în Ligue 1, cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

Întrebat despre victoria cu Lens, una dintre echipele cu pretenții la cupele europene în Franța, Boloni a oferit o declarație care i-a amuzat pe jurnaliștii francezi. 

Ladislau Boloni: ”Totul e posibil!”

Dacă reintrăm în cursa pentru salvarea de la retrogradare? Lasă-mă să mai savurez câteva minute din această seară frumoasă. Mă duc acasă, îmi voi săpa grădina, îmi ud plantele. Apoi, după cum spunem, în fotbal totul este posibil.

(...)

Nu este o victorie care a căzut din cer astăzi. Dacă e să compar cu meciul din tur, a fost mai mult conținut, o anumită tactică și umilință. Am simțit 20 de minute bune că nu ne putem găsi locul la mijloc pentru a crea un echilibru.

De multe ori am fost loviți puternic de viteza adversarului nostru. Voința era acolo, dar nu eram concentrați. Apoi, fiecare și-a găsit locul pentru a răspunde la mișcările lui Lens, am reușit să rezolvăm asta în partea secundă”, a spus Boloni, potrivit republicain-lorrain.fr.

Metz are acum 26 de puncte, dar rămâne pe penultimul loc în Franța, după 29 de etape. Echipa lui Boloni este la egalitate cu următoarea clasată, Lorient, care ocupă locul de baraj pentru menținerea în Ligue 1.

Primul loc care asigură salvarea directă de la retrogradare este la două puncte distanță de Metz și este ocupat de Nantes, o altă echipă de tradiție din Franța.

În următoarea etapă, Metz va evolua în deplasare împotriva celor de la Le Havre, o altă echipă care se luptă pentru rămânerea în prima divizie franceză.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!